Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΙΕΡΙΑ
Οι υποψήφιοι για Περιφέρεια και δήμους

Τους πρώτους υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον δήμο Κατερίνης όπως και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Κεντρικής Μακεδονίας της ΠΕ Πιερίας παρουσίασε η ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ σε συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «ΕΚΑΒΗ».

Το άνοιγμα έκανε ο Αντώνης Παπαδόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ. Στη συνέχεια ο Νίκος Τσουπέης, υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης, έκανε την παρουσίαση των πρώτων 50 υποψηφίων στο δημοτικό ψηφοδέλτιο.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην ΠΕ Πιερίας είναι οι εξής:

Ευαγγελόπουλος Δημήτριος, ιδιωτικός υπάλληλος, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» Ζαχαρόπουλος Αχιλλέας, ιατρός - γαστρεντερολόγος, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Κατερίνης Κουλαουζίδης Παναγιώτης, βιοκαλλιεργητής. Μέλος του ΔΣ του Συνεταιρισμού Παραγωγών Βιολογικών Προϊόντων «Κουκούλι», μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καταχά «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», μέλος του ΔΣ του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΕΡΙΒΩΛΟΣ». Κουρίτα Αικατερίνη, Δασκάλα. Επί σειρά ετών δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Λιτοχώρου και μετέπειτα στον δήμο Δίου - Ολύμπου. Εχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λιτοχώρου, γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πιερίας και μέλος του ΝΤ Πιερίας της ΑΔΕΔΥ. Ναβροζίδου Χαρά, φιλόλογος, μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών Κατερίνης (μέλος ΟΓΕ). Παπαγεωργίου Αρχοντία, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, εργαζόμενη στον επισιτισμό. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος (Μπάμπης), φιλόλογος, μέλος του ΕΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Φιλολόγων, πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πιερίας, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ακόμα, στο Αιγίνιο, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Πύδνας - Κολινδρού, παρουσιάστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θανάσης Γιαγκόπουλος, καθώς και οι πρώτοι υποψήφιοι που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Πύδνας - Κολινδρού.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Στέργιος Κλιγκόπουλος, μέλος της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο Αντώνης Παπαδόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ. Κατά την παρέμβασή του ο Θανάσης Γιαγκόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Πύδνας - Κολινδρού και στις ευθύνες της δημοτικής αρχής. Αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» όλα αυτά τα χρόνια και κάλεσε τον λαό της περιοχής να βγάλει συμπεράσματα, να στηρίξει τη δύναμη εκείνη που διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό του. Τέλος παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Πύδνας - Κολινδρού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ