Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια Ημαθίας

Τους πρώτους υποψήφιους στον δήμο Νάουσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» παρουσίασε η Τομεακή Επιτροπή Ημαθίας του ΚΚΕ.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο Γραμματέας της ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ, Γιάννης Τσεχελίδης, ο οποίος κάλεσε τον λαό της Νάουσας σε συστράτευση και δράση μπροστά στη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών με νέα ορμή, μετά τη σημαντική άνοδο του ΚΚΕ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

Ακολούθησε η κεντρική ομιλία από τον Σάκη Τσίτση, υποψήφιο δήμαρχο Νάουσας, ο οποίος κάλεσε τον λαό της Νάουσας να δώσει τη μάχη μαζί με τις δυνάμεις του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», «για να εκλεγούν περισσότεροι αγωνιστές μέσα στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια, για να συνεχίσουμε από καλύτερη θέση τον αγώνα για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας». Επισήμανε πως το κεντρικό δίλημμα και κριτήριο ψήφου για τον λαό θα πρέπει να είναι «ή θα μετράμε τις ζωές μας ως κόστος μπροστά στα κέρδη τους ή θα επιλέξουμε τον δρόμο της οργανωμένης πάλης για την ανατροπή αυτής της σαπίλας. Εμείς επιλέγουμε τον δεύτερο δρόμο και καλούμε τον λαό της Νάουσας να συστρατευθεί μαζί μας».

Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νάουσας και παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ημαθίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Σάκης Τσίτσης, είναι κλωστοϋφαντουργός, δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Νάουσας, μέλος της διοίκησης του ΕΚΝ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΔΣ της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος Ελλάδος.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ημαθίας είναι οι εξής:

Γαλατσίδας Χρήστος, 62 ετών, συνταξιούχος Δημοσίου

Κολιούκος Δημήτρης, 44 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος ΔΣ του Σωματείου Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας - Πέλλας

Μπόσκου Κατερίνα, 58 ετών, δημόσιος υπάλληλος εκπαιδευτικός

Παπαδοπούλου Μαίρη, 69 ετών, συνταξιούχος τραπεζική υπάλληλος

Παπαδοπούλου Μαριάννα, 33 ετών, ιδιωτική υπάλληλος. Πρόεδρος Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας, μέλος ΔΣ του ΕΚΝ, μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ

Τσαναξίδης Γιάννης, 57 ετών, ελεύθερος επαγγελματίας φοροτεχνικός, γραμματέας Μορφωτικού Συλλόγου «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Τσιουλάκος Τάκης, 59 ετών, αγρότης. Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου «Μαρίνος Αντύπας»

Τσουκαλάς Θωμάς, 61 ετών, ιατρός - χειρουργός


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ