Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Εδεσσας - Βεγορίτιδας

Με μαχητικότητα και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε στην Εδεσσα η παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου καθώς και των πρώτων υποψήφιων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Εδεσσας - Βεγορίτιδας.

Στην παρουσίαση μίλησαν ο επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκος Λυτρίδης και ο απερχόμενος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής Μπάμπης Τσιτσάγκας. Ακολούθησε η παρουσίαση των πρώτων 25 υποψηφίων για τον δήμο Εδεσσας - Βεγορίτιδας.

Ο Νίκος Λυτρίδης είναι 32 χρονών, ηλεκτρολόγος μηχανικός, σπούδασε στα Χανιά. Στα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα, εκλεγμένος με τα ψηφοδέλτια της «Πανσπουδαστικής» στο Διοικητικό Συμβούλιο της σχολής του και του ενιαίου Συλλόγου Πολυτεχνείου Κρήτης. Στην Εδεσσα δραστηριοποιήθηκε ενεργά μέσω του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας δίνοντας το «παρών» και παίρνοντας πρωτοβουλίες για όλες τις αγωνιστικές δράσεις που αναπτύχθηκαν στην περιοχή, από τους αγώνες για την Υγεία και τα νοσοκομεία του νομού, τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, τα μπλόκα των αγροτών και όλες τις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Εργάζεται εξ αποστάσεως ως μηχανικός σχεδίασης ψηφιακών συστημάτων σε εταιρεία πληροφορικής. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ