Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Πλησίασαν την κορυφή ΑΕΛ και Λεβαδειακός

Οι πολύτιμες νίκες των ΑΕΛ και Λεβαδειακού στα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του προγράμματος ξεχώρισαν στα χτεσινά παιχνίδια με τα οποία έκλεισε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου στη Super League 2.

Στο ένα εκ των δύο ντέρμπι της αγωνιστικής η ΑΕΛ έφθασε σε σπουδαία επιτυχία στην έδρα της επικρατώντας του Ηρακλή με 1-0, στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού των Θεσσαλών, Π. Δερμιτζάκη. Η νίκη, που ήρθε χάρη σε γκολ του Κοσονού (87'), έφερε την ΑΕΛ μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας. Χτυπώντας στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από το Πανθεσσαλικό αφού επιβλήθηκε της Νίκης Βόλου με 1-0 χάρη σε γκολ του Συμελίδη στο 93' ανεβαίνοντας στη 2η θέση. Στην Καρδίτσα η Αναγέννηση επικράτησε χωρίς προβλήματα του Αιολικού με 1-0 και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή. Τέλος, την πρώτη νίκη πέτυχε η Κοζάνη επί του Μακεδονικού με 2-0. Από την αγωνιστική αναβλήθηκε ο αγώνας Καμπανιακού - Αλμωπού. Ρεπό είχε ο Απόλλωνας Πόντου.

Η βαθμολογία: 1ος Ομιλος: Αναγέννηση Καρδίτσας 7, ΑΕΛ 6, ΠΑΟΚ Β' 6, Λεβαδειακός 6, Μακεδονικός 4, Αιολικός 3, ΑΕΛ 3, ΑΕΚ Β' 3, Καμπανιακός 3, Κοζάνη 3, Ηρακλής 2, Νίκη Βόλου 0, Απόλλωνας Πόντου 0, Αλμωπός 0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ