Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Συνέχισαν το αήττητο ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Με την ΑΕΚ να κερδίζει το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να φθάνει σε άνετη νίκη επί του Ζαφειράκη ολοκληρώθηκαν τα δύο παιχνίδια που άνοιξαν χτες πρόωρα την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Premier ανδρών του χάντμπολ. Οι δύο αναμετρήσεις προηγήθηκαν λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που ακολουθούν για «κιτρινόμαυρους» και «ερυθρόλευκους», ενώ το κύριο μέρος της αγωνιστικής θα γίνει το Σάββατο 14/10.

Στην Πυλαία η ΑΕΚ έφθασε σε πολύτιμη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 24-29 διατηρώντας το αήττητο και τη θέση στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «κιτρινόμαυροι», παρά τη γρήγορη αποβολή του Σόκολιτς, πριν ακόμα συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και με σταθερή εικόνα σε άμυνα και επίθεση δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο Ολυμπιακός επικράτησε στου Ρέντη του Ζαφειράκη με 34-19. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν αήττητοι και συγκατοικούν με τους «κιτρινόμαυρους» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα αποκτώντας διαφορά στο σκορ, την οποία διεύρυναν στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο συγκάτοικοι της κορυφής έχουν αγώνα λιγότερο αφού το μεταξύ τους ντέρμπι για την 3η αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω του κλεισίματος του ΟΑΚΑ εξαιτίας των προβλημάτων στο στέγαστρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ