Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Την επανεκκίνηση ψάχνει ο ΠΑΟ

Οι «πράσινοι» φιλοξενούν την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ

Επιδιώκοντας να αντιδράσει μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ την Μπάγερν Μονάχου για την 2η αγωνιστική της Euroleague (21.15 - Novasports 4). Στον δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα τους, οι «πράσινοι» θέλουν αυτήν την φορά να εκμεταλλευτούν τη δύναμη που τους δίνει ο κόσμος τους και να φτάσουν στην πρώτη νίκη τους, ρεφάροντας την ήττα της πρεμιέρας. Παράλληλα, να ανέβουν ψυχολογικά μπροστά στα πιο δύσκολα που ακολουθούν, καθώς η επόμενη βδομάδα είναι η πρώτη της νέας σεζόν με διπλές υποχρεώσεις (3η και 4η αγωνιστική).

Αν και έχει μεσολαβήσει η εύκολη νίκη επί του Αμαρουσίου στην πρεμιέρα της Basket League, που μετρίασε κάπως το κλίμα, αυτή δεν στάθηκε αρκετή να κρύψει τον προβληματισμό και τον εκνευρισμό του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, για συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού της ομάδας, με τον Τούρκο κόουτς να περιμένει απόψε κόντρα στη γερμανική ομάδα να δει σαφή βελτίωση από τους παίκτες του. Μιλώντας για την Μπάγερν, τη χαρακτήρισε αξιόλογη και δυνατή ομάδα, με υψηλές φιλοδοξίες και τη φετινή χρονιά, και επέστησε τη μέγιστη προσοχή απέναντί της.

Ενόψει της αποψινής αναμέτρησης ο τεχνικός του «Τριφυλλιού» έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες, αφού εκτός αποστολής τέθηκε χθες ο Κώστας Σλούκας, λόγω θλάσης. Τραυματίας παραμένει και ο Ντίνος Μήτογλου, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου.

  • Αλλα ματς της βραδιάς: Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης (20.30 - Novasports 5), Αλμπα Βερολίνου - Μπασκόνια (21.00 - Novasports Start), Βιλερμπάν - Παρτιζάν Βελιγραδίου (21.00 - Novasports 3), Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ (21.30 - Novasports 6).

Eurokinissi


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ