Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Ζητούμενο η αντίδραση

Θέλοντας να αντιδράσει μετά την κακή εμφάνιση και ήττα στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 4η αγωνιστική της Euroleague (21.15 - Novasports Prime). Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 1-2 (νίκες - ήττες) και κόντρα στην ισραηλινή ομάδα επιδιώκουν μια αγωνιστική αλλά και ψυχολογική ανάκαμψη ενόψει της συνέχειας. Κυρίως, όμως, για τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του το ζητούμενο είναι να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις και διάρκεια στην απόδοση της ομάδας. Ο Τούρκος κόουτς του «τριφυλλιού» παραδέχτηκε ότι η προηγούμενη εμφάνιση ήταν κακή, εξήγησε όμως ότι όλοι στην ομάδα είναι υποχρεωμένοι να την αφήσουν πίσω και να εστιάσουν στο αποψινό ματς.

Ανέφερε ακόμα ότι κάθε αγώνας στη Euroleague είναι διαφορετικός και έχει τις δικές του απαιτήσεις, και το ίδιο ισχύει και για το ματς με τη Μακάμπι, όπου οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν συγκέντρωση απέναντι σε μια αξιόλογη αντίπαλο όπως τη χαρακτήρισε. Ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε ότι δεν πρέπει να επαναληφθούν λάθη όπως αυτά με τη Φενέρ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εικόνα της ομάδας του απόψε.

Οσο για την αποστολή του Παναθηναϊκού, συγκεντρώνει πιθανότητες να ενταχθεί σε αυτήν ο Ντίνος Μήτογλου, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τη θλάση που υπέστη πριν έναν μήνα, κατά τη διάρκεια του Super Cup στη Ρόδο. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ