Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Εντυπωσιακές νίκες για ΠΑΟΚ και Προμηθέα

Σημαντικές νίκες επιφύλαξε η πρεμιέρα των υποχρεώσεων στο FIBA Champions League για τον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα Πάτρας, που αγωνίστηκαν για την 1η αγωνιστική των ομίλων τους.

Ο ΠΑΟΚ έφθασε σε σπουδαία επιτυχία στην Κωνσταντινούπολη επικρατώντας της Γαλατασαράι με 88-77. Με τη Γαλατά να συγκαταλέγεται στα φαβορί της διοργάνωσης η νίκη θεωρείται ιδιαίτερα πολύτιμη για τον ΠΑΟΚ αφού με το αποτέλεσμα αυξάνει κατακόρυφα τις ελπίδες πρόκρισης με το ...καλημέρα του ομίλου. Κορυφαίος του «Δικεφάλου» ήταν ο Αμερικανός Φρίντρικσον, που έφθασε σε Triple-double, έχοντας 19 π., 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Σημειώνεται ότι αναβλήθηκε ο άλλος αγώνας του ομίλου ανάμεσα σε Χάποελ Ιερουσαλήμ και Μπενφίκα λόγω της κατάστασης στη Μ. Ανατολή και έχει οριστεί να διεξαχθεί την 1/11.

Στην Πάτρα σε... περίπατο εξελίχθηκε η πρεμιέρα για τον Προμηθέα, που έφθασε σε εύκολη και ευρεία νίκη επί της τσεχικής Οπάβα με το εντυπωσιακό 115 - 66. Οι Πατρινοί, εκμεταλλευόμενοι τη διαφορά δυναμικότητας και τα προβλήματα των αντιπάλων (που εμφανίστηκαν με μόλις έναν ξένο παίκτη), ήταν κυρίαρχοι στον αγώνα έχοντας ως κορυφαίο τον Κρις Κόφι (16 π.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ