Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΕΡΡΕΣ
Λουκέτο λόγω προβλημάτων στο Δημοτικό Στάδιο

Σε αναζήτηση έδρας βρίσκεται πλέον ο Πανσερραϊκός

Την τραγική κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας αναδεικνύει ένα ακόμη περιστατικό με λουκέτο σε γήπεδο εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων, που το καθιστούν μάλιστα όχι μόνο μη λειτουργικό αλλά και επικίνδυνο. Το νέο «λουκέτο» αφορά το γήπεδο των Σερρών, που χρησιμοποιείται ως έδρα από τον Πανσερραϊκό για τους αγώνες στη Super League και το οποίο από χτες έκλεισε για χρήση, αφού θεωρήθηκε ακατάλληλο από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έγινε σχετικά με τη στατικότητα του γηπέδου αποδείχθηκε ότι υπήρχαν προβλήματα τόσο με το στέγαστρο πάνω από τις θέσεις επισήμων, όσο και στη θύρα 6.

Μάλιστα, σχετικά με το θέμα αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Αλέξανδρου Χατζηδημητρίου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου εγκυμονούν κινδύνους ακόμα και για τα παιδιά του σχολείου που γειτνιάζει με το γήπεδο! «Δεν μιλάμε για στατική επάρκεια 50, 100, 200 φιλάθλων. Μιλάμε για δύο κερκίδες που δεν μπορούν να έχουν φορτίο. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε είναι επικίνδυνα για τα παιδάκια που είναι στο σχολείο δίπλα», επισήμανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Εξαιτίας των νέων δεδομένων, με απόφαση της Super League υπήρξε αλλαγή έδρας στον αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Αρη για την 8η αγωνιστική και έτσι θα διεξαχθεί αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ το ματς του β' γύρου θα γίνει με γηπεδούχο τον Πανσερραϊκό. Να σημειωθεί ότι η ομάδα των Σερρών έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα την Τούμπα, για τον αγώνα με τον Αρη όμως δεν μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει, καθώς είναι ήδη προγραμματισμένος εκεί για την Κυριακή ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Στον Πανσερραϊκό μελετούν κι άλλες λύσεις για την έδρα της ομάδας το επόμενο διάστημα, κάτι που για την ώρα όμως συναντά διάφορες δυσκολίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ