Τρίτη 24 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Καθημερινό πρόγραμμα δράσης για την πανελλαδική συγκέντρωση

Τη μαζική συμμετοχή των συνταξιούχων στην πανελλαδική τους συγκέντρωση στην Αθήνα, στις 24 Νοέμβρη, ετοιμάζουν οι συνταξιουχικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα, με καθημερινή δραστηριότητα.

Στην Πάτρα, σήμερα, Τρίτη (10.30 π.μ.), στο Εργατικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί η περιφερειακή σύσκεψη των Συνταξιουχικών Οργανώσεων Πάτρας, Πύργου, Αμαλιάδας, Αιγίου, Καλαβρύτων, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου, με θέμα: «Τα ζητήματα της Υγείας και γενικότερα ζητήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους». Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, με αναφορά στα συγκεκριμένα ζητήματα.

Αύριο, Τετάρτη, στις 10.30 π.μ., πραγματοποιείται περιφερειακή σύσκεψη των Σωματείων Συνταξιούχων Αιτωλοακαρνανίας και Ηπείρου στην Αρτα (Εργατικό Κέντρο) (10.30 π.μ.).

Υπενθυμίζεται ότι οι συνταξιούχοι διεκδικούν γενναίες αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις, πλήρη ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς στην καταβαλλόμενη σύνταξη. Να αποδοθούν άμεσα η 13η και η 14η σύνταξη και τα αναδρομικά του 11μήνου χωρίς προαπαιτούμενα. Αμεσα μέτρα κατά της ακρίβειας και επιστροφή όσων τους έχουν αφαιρεθεί σε συντάξεις - Δώρα - Υγεία κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ