Παρασκευή 27 Οχτώβρη 2023 - Κυριακή 29 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολύμορφες πρωτοβουλίες από την ΚΝΕ

Με αφορμή την 28η Οκτωβρίου, Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα πραγματοποιούν εκδηλώσεις, ιστορικούς περιπάτους κ.λπ., ενώ πλατιά διακινείται και το τετρασέλιδο φυλλάδιο με την ανακοίνωση της ΚΝΕ για τη φετινή επέτειο.

  • Στην Αθήνα, η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας πραγματοποιεί την Παρασκευή 27 Οκτώβρη:

-- Από τις 5.30 μ.μ. έως τις 7.30 μ.μ. ξεναγήσεις στο Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης (Ηρώς Κωνσταντοπούλου 16, Καισαριανή).

-- Στις 8.30 μ.μ. προβολή του ντοκιμαντέρ «Οι παρτιζάνοι των Αθηνών», στο δημαρχείο Καισαριανής.

  • Στην Πάτρα, ο Μαθητικός Τομέας της ΚΝΕ διοργανώνει την Παρασκευή 27 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ για την 28η Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσει ομιλία - συζήτηση με θέμα «Οταν ο λαός έγινε αντάρτης και πρόδρομος μιας άλλης κοινωνίας». Θα μιλήσει ο Βασίλης Μόσχος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης, την Κυριακή 29 Οκτώβρη, με αφετηρία τις πρώην φυλακές Μαργαρίτη, στη διασταύρωση των οδών Παπαδιαμαντοπούλου και Λόντου (10 π.μ.), θα πραγματοποιηθεί ιστορικός περίπατος, με τερματισμό το πολεμικό καταφύγιο κάτω από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων.
  • Στη Χαλκίδα, την Παρασκευή 27 Οκτώβρη η Εδαφική και η Μαθητική ΟΒ οργανώνουν ιστορικό περίπατο στην πόλη, με ραντεβού στο Κόκκινο Σπίτι στις 12.30 μ.μ.
  • Στη Λαμία, την Παρασκευή 27 Οκτώβρη η Εδαφική και η Μαθητική ΟΒ οργανώνουν ιστορικό περίπατο στην πόλη, με ραντεβού στην πλατεία Λαού στις 12.30 μ.μ.
  • Την Κυριακή 29 Οκτώβρη η ΟΒ Φωκίδας οργανώνει περιήγηση στο μουσείο - «σπίτι» του καπετάν Διαμαντή, στην Αγόριανη στις 12 μ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ