Σάββατο 4 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 5 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Προβλήματα από τη βροχόπτωση της Πέμπτης

Σε ποτάμια μετατράπηκαν δρόμοι της Αλεξανδρούπολης από τη βροχόπτωση που σημειώθηκε την Πέμπτη στον Εβρο. Το 3ο Δημοτικό Σχολείο έκλεισε μετά από εισροή νερών, ενώ διακόπηκε και η ηλεκτροδότηση για 2 ώρες στο νησί της Σαμοθράκης.

Η πρώτη βροχόπτωση διέψευσε τις διαβεβαιώσεις και τις εξαγγελίες για την εκτέλεση όλων των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων από υπουργούς της κυβέρνησης, δημοτικής και περιφερειακής αρχής, μετά την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού.

«Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το αστικό κράτος είναι "επιλεκτικά ανίκανο" όταν πρόκειται να υλοποιήσει έργα για την προστασία της ζωής του λαού, βάζοντάς τα στο ζύγι της λογικής κόστους - οφέλους», σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ, και προσθέτει:

«Καμία επανάπαυση δεν πρέπει να δείξει ο λαός του νομού και οργανωμένα μέσα από τους συλλόγους και τα σωματεία του να δυναμώσει τον αγώνα του και να διεκδικήσει από την κυβέρνηση, τους δήμους και την Περιφέρεια να πραγματοποιηθούν όλα τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, με κρατική χρηματοδότηση, χωρίς την εμπλοκή αναδόχων, έτσι ώστε να μην υπάρξουν χειρότερα προβλήματα το επόμενο διάστημα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ