Τετάρτη 8 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Ξεκίνησαν χτες οι περιφερειακές κινητοποιήσεις

Στις 24 Νοέμβρη το μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού στην Αθήνα

Μαχητική απάντηση στην προπαγάνδα της κυβέρνησης, που θέλει να εμφανίσει τα ψίχουλα της πολιτικής της σαν αυξήσεις στις συντάξεις, έδωσαν με τις χτεσινές τους κινητοποιήσεις οι συνταξιούχοι σε Λάρισα, Βόλο και Γιάννενα.

Τις κινητοποιήσεις οργάνωσαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, οι οποίες προετοιμάζουν παράλληλα και την πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα, στις 24 Νοέμβρη, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 12 το μεσημέρι.

Στο επίκεντρο των κινητοποιήσεων βρέθηκαν τα αιτήματα για ουσιαστικές αυξήσεις στις συντάξεις, για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας. Ταυτόχρονα και από τις δύο συγκεντρώσεις στάλθηκε ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

Η συνέχεια των κινητοποιήσεων - συγκεντρώσεων δίνεται σήμερα Τετάρτη, στα Τρίκαλα, στην αίθουσα Επαγγελματοβιοτεχνών στις 10.30 π.μ. και στην Καλαμάτα, στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Τη σκυτάλη παίρνει η Θεσσαλονίκη αύριο Πέμπτη στο Αγαλμα Βενιζέλου (10 π.μ). Την ίδια μέρα, η Κοζάνη (κεντρική πλατεία, 11 π.μ.) και η Λαμία (πλατεία Ελευθερίας, 10.30 π.μ.)

Στην Πτολεμαΐδα, στις 10 Νοέμβρη (κεντρική πλατεία, 5.30 μ.μ.) και στην Αμφισσα την ίδια μέρα (πλατεία Λαού, 10.30 π.μ.)

Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Νοέμβρη στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στις 10.30 π.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ