Τρίτη 21 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Συνεχίζονται οι δραστηριότητες για τα 50 χρόνια του Πολυτεχνείου

Το ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ για τα 50 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου με τίτλο «Ενας ζεστός Νοέμβρης», μετά τις προβολές του σε εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, βρίσκεται στο κανάλι της ΚΝΕ στο YouTube στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://youtu.be/hjc0Mu_g_Ig

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την επέτειο.

Αύριο, Τετάρτη, η ΤΟ Χρηματοοικονομικών και Λογιστικών Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση, στις 20.00, στο «Ιλιον Plus» (Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο.

Στις 4 Δεκέμβρη, η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ οργανώνει μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 50 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, με τίτλο «Ο Νοέμβρης ήταν μια κόκκινη ρωγμή, η Ιστορία γράφεται με πάλη ταξική», στις 19.00, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία - αφιέρωμα στο αντιδικτατορικό τραγούδι, σε καλλιτεχνική επιμέλεια Γιάννη Παπαζαχαριάκη. Συμμετέχουν (αλφαβητικά): Γρηγόρης Βαλτινός, Αλεξάνδρα Γκουντούλια, Γιώργος Νικηφόρου - Ζερβάκης, Κώστας Θωμαΐδης, Βιολέτα Ικαρη, Δημήτρης Κανέλλος, Μανώλης Μητσιάς, Διονύσης Τσακνής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ