Τρίτη 21 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤ
Πρώτη και αυτοδύναμη η «Ταξική Αγωνιστική Συσπείρωση»

Πρώτη δύναμη, για ακόμα μια φορά, με αυτοδυναμία και ενισχυμένη σε ψήφους και ποσοστό αναδείχτηκε η «Ταξική Αγωνιστική Συσπείρωση» Εργαζομένων ΚΑΤ στις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, που έγιναν την Τετάρτη και Πέμπτη, 15 - 16 Νοέμβρη.

Συγκεκριμένα, η «Ταξική Αγωνιστική Συσπείρωση», σε σύνολο 636 εγκύρων πήρε 368 ψήφους (από 348) και 6 έδρες. Η «Ενωτική Φωνή» (πρ. ΔΑΚΕ) πήρε 160 ψήφους (από 166) και 3 έδρες και η «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Συνεργασία» (πρ. ΠΑΣΚΕ) πήρε 108 ψήφους (από 94) και 2 έδρες.

Την αύξηση της συμμετοχής των εργαζομένων στις αρχαιρεσίες, παρά τη μείωση του δυναμικού του νοσοκομείου κατά 300 άτομα, αλλά και την υπερψήφισή της χαιρετίζει η «Ταξική Αγωνιστική Συσπείρωση», σημειώνοντας ότι το αποτέλεσμα δίνει «σαφές μήνυμα για την ανάγκη ύπαρξης σωματείου μαζικού, οργανωμένου και ταξικά προσανατολισμένου. Σωματείου απαλλαγμένου από τον κυβερνητικό - εργοδοτικό συνδικαλισμό, που θα στηρίζεται και θα αναπτύσσει την κοινωνική συμμαχία. Αποτελεί επιβράβευση της συνεχούς, ακούραστης αγωνιστικής παρέμβασης και δράσης της "Ταξικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης" για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων και των ασθενών όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη διοίκηση του σωματείου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ