Πέμπτη 25 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΒΕ
Σύσκεψη σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Σε σύσκεψη καλεί όλα τα στελέχη των συνδικαλιστικών οργανώσεων, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ Θεσσαλονίκης, σήμερα Πέμπτη 25 Απρίλη στις 8 μ.μ. στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο. Στη διάρκεια της σύσκεψης θα γίνει ανάλυση των αντιλαϊκών φορομπηχτικών μέτρων της κυβέρνησης και συζήτηση γύρω από τους τρόπους αντίδρασης του συνδικαλιστικού κινήματος.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα στο κάλεσμά της, σημειώνει την ανάγκη αγωνιστικής δράσης για να μπει φραγμός στη φοροεπιδρομή της κυβέρνησης που γίνεται σε βάρος κύρια της μικρής επιχείρησης και των αυτοαπασχολούμενων. Επίσης καταδικάζει ως απαράδεκτη τη συμβιβαστική πρακτική της συνδικαλιστικής ηγεσίας (ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, Κεντρική Ενωση Επιμελητηρίων) «που αποδέχτηκε τις προτάσεις της κυβέρνησης αδιαφορώντας για τις σοβαρές επιπτώσεις στη μικρή επιχείρηση, που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν».

Δηλώνει την αντίθεσή της στη λύση που προωθεί η κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό και καλεί σε οργάνωση της δράσης των ΕΒΕ, σε συντονισμό με τα άλλα πληττόμενα στρώματα του λαού, τους εργάτες και τους συνταξιούχους, προκειμένου να αποκρούσουν συνολικά την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ