Πέμπτη 25 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΝΟ
Καθολική συμμετοχή στην κινητοποίηση

Καθολική ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων της ΑΓΝΟ στις 4ωρες στάσεις εργασίας σε κάθε βάρδια που πραγματοποιήθηκαν χτες, ενώ από την αρχή έως το τέλος κάθε στάσης οι εργαζόμενοι παρέμεναν συγκεντρωμένοι στην Πύλη του εργοστασίου.

Οι εργαζόμενοι και οι παραγωγοί που αγωνίζονται μαζί τους δηλώνουν αποφασισμένοι με όλα τα μέσα να υπερασπιστούν την περιουσία που δημιούργησαν οι ίδιοι και οι γονείς τους εδώ και 50 χρόνια. Οχι μόνο, προσθέτουν, δε θα συναινέσουν στο ξεπούλημα της ΑΓΝΟ, αλλά θα αντιταχθούν αποφασιστικά και συντονισμένα ώστε να αποτραπεί αυτή η εκδοχή και τονίζουν προς πάσα κατεύθυνση ότι η επιμονή σ' αυτές τις πολιτικές θα τους βρει μπροστά τους.

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων με σκοπό την άμεση διακοπή ή αναστολή της διαδικασίας πώλησης της επιχείρησης, πραγματοποιείται αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων του νομού μετά από πρωτοβουλία του σωματείου εργαζομένων της ΑΓΝΟ και τη συντονιστική επιτροπή των κτηνοτρόφων. Εχουν προσκληθεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, τα πολιτικά κόμματα, οι βουλευτές όλων των κομμάτων, οι δήμοι της περιοχής, το ΕΚΘ, η ΟΣΕΓΟ, φορείς των κτηνοτρόφων και των εργαζομένων στις συνεταιριστικές οργανώσεις κλπ.

Επόμενη μεγάλη κινητοποίηση των εργαζομένων της ΑΓΝΟ είναι η συμμετοχή τους στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση, όπου θα διαδηλώσουν για μια ακόμη φορά την απόφασή τους να αγωνιστούν ενάντια στα σχέδια της ΑΤΕ, για ένα φορέα που θα διατηρεί το ρόλο και τα χαρακτηριστικά μιας συνεταιριστικής ή υπό δημόσιο κοινωνικό έλεγχο επιχείρησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ