Τρίτη 13 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΤΡΑ
Συναυλία από τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών

Με κεντρικό σύνθημα «Δώστε λεφτά για την Παιδεία, να 'ναι δικαίωμα και όχι ευκαιρία», η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πάτρας έστειλε ένα ακόμη μήνυμα ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, με συναυλία που πραγματοποίησε στην πλατεία Γεωργίου, το βράδυ του Σαββάτου.

Μαθητές από διάφορα Γυμνάσια και Λύκεια έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό «παρών», ενώ στον χαιρετισμό της η Λυδία Καστανά, μέλος της Επιτροπής, τόνισε την ανάγκη αυτός ο αγώνας να συνεχιστεί, να μην περάσει η αδικία και κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στο νέο συλλαλητήριο μαθητών και φοιτητών την Πέμπτη 15 Φλεβάρη στην Πάτρα (πλατεία Γεωργίου). Μέχρι τότε, σημείωσε ότι πρέπει να συνεχιστούν η ενημέρωση και η συζήτηση με τους μαθητές, με όλους τους τρόπους, στα σχολεία, με συνελεύσεις, συζητήσεις, συσκέψεις.

Τους μαθητές ξεσήκωσε με τους ροκ, χιπ-χοπ και άλλους ήχους του μαθητικό συγκρότημα της πόλης, ενώ εκφράστηκε αλληλεγγύη στον σκληρά δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης από το συνεχιζόμενο έγκλημα εναντίον του από το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ