Πέμπτη 22 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
«Η πόλη έχει φωνή - Βγαίνουμε στον δρόμο για τα δίκαια αιτήματά μας»

Αγωνιστική πρωτοβουλία για το επόμενο διάστημα

Σε ανοιχτή συζήτηση ενημέρωσης το Σάββατο 24 Φλεβάρη, στις 12 μ. στο Σκοπευτήριο, καλεί τους δημότες Καισαριανής η δημοτική αρχή της πόλης. Θα μιλήσει ο δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος.«Η πόλη έχει φωνή - Βγαίνουμε στον δρόμο για τα δίκαια αιτήματά μας», αναφέρεται στο κάλεσμα.

Για τον ίδιο λόγο η δημοτική αρχή καλεί σε συζήτηση και τους μαζικούς φορείς της πόλης την ερχόμενη Δευτέρα 26 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου.

Για το θέμα μίλησε ο Ηλ. Σταμέλος στους εργαζόμενους του δήμου πριν ξεκινήσουν τη Γενική τους Συνέλευση, αναφέροντας ότι αυτή η προσπάθεια θα κορυφωθεί με ανοιχτή συγκέντρωση και πορεία στην πόλη.

Οπως εξήγησε, «δεν φτάνει η αναφορά στα προβλήματα, που σε όλους τους δήμους λίγο πολύ είναι τα ίδια», αλλά «πρέπει να γίνει το ουσιαστικό βήμα της διεκδίκησης ενάντια στην κυβερνητική πολιτική υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης των δήμων, που τσακίζει τα δικαιώματα και των εργαζομένων σε αυτούς αλλά και των λαϊκών στρωμάτων συνολικά». «Σε αυτήν την κατεύθυνση, συντονίζουμε την προσπάθειά μας και με άλλους δήμους, καθώς δεν υπάρχει άλλος δρόμος», κατέληξε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ