Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Αύριο η στάση εργασίας ενάντια στη δίωξη του ΣΕΤΗΠ

Τρίωρη στάση εργασίας (8 π.μ. - 11 π.μ.) για τους εργαζόμενους στα τηλεφωνικά κέντρα, αύριο Πέμπτη, κήρυξε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Αττικής (ΣΕΤΗΠ), στη διάρκεια της οποίας καλεί σε συγκέντρωση στις 9 π.μ. στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων (κτίριο 11). Είναι η μέρα που εκδικάζεται η απαράδεκτη αγωγή που κατέθεσε η εργοδοσία της «Teleperformance» κατά του ΣΕΤΗΠ, στην προσπάθειά της να καθυστερήσει την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Να σημειωθεί ότι η «Teleperformance», επικαλούμενη τον εκτρωματικό νόμο Χατζηδάκη, ισχυρίζεται ότι το ΣΕΤΗΠ δεν έχει το δικαίωμα της διαπραγμάτευσης. Ενα ακόμα γεγονός, που επιβεβαιώνει ότι ο νόμος Χατζηδάκη και όλοι οι αντεργατικοί νόμοι αποτελούν όπλο στα χέρια της εργοδοσίας για να επιτίθεται στους εργαζόμενους και στα συνδικάτα τους.

Δεν θα περάσει η τρομοκρατία από τον όμιλο ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη

Την τρομοκρατία στους εργαζόμενους του ΟΤΕ μπροστά στη σημερινή απεργία καταγγέλλει το ΣΕΤΗΠ Θεσσαλονίκης.

Οπως αναφέρει, «από το πρωί χτες, στους διαδρόμους των κτιρίων, προϊστάμενοι, team leaders, εκλεγμένοι και μη συνδικαλιστές βάλθηκαν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ, λέγοντας ότι "δεν υπάρχει απεργία αν δεν το πουν αυτοί". Ούτε καφέ δεν ήπιαν. Μάλιστα στην προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν εξ αποστάσεως, πλημμύρισαν ακόμα και τα viber των εργαζομένων με μηνύματα για τη δήθεν μη ύπαρξη απεργίας».

Το ΣΕΤΗΠ καλεί τους εργαζόμενους που δεν δέχονται τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, που δεν δέχονται να δουλεύουν στο «κόκκινο» καθημερινά και να μην τους φτάνει ο μισθός τους μέχρι τα μέσα του μήνα, να τους κάνουν στην άκρη και να πουν «φτάνει πια»! Να συμμετέχουν στην απεργία που έχει προκηρύξει το ΣΕΤΗΠ Θεσσαλονίκης και στην απεργιακή προσυγκέντρωση στις 9.30 π.μ. στα κεντρικά του ΟΤΕ και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου, μαζί με τους συναδέλφους τους από άλλα τηλεφωνικά κέντρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ