Παρασκευή 8 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«904 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM»
Συνεχίζει με τη δυναμική που του δίνουν οι ακροατές του

Συνεχίζει με τη δυναμική που του δίνουν οι ακροατές του το ανανεωμένο πρόγραμμα του «904 Αριστερά στα FM», «το ραδιόφωνο που θες να ακούς!». Και σε αυτό προστίθενται και νέες θεματικές εκπομπές, όπως είχε υποσχεθεί.

Από τη Δευτέρα βγήκε στον «αέρα» η εκπομπή «Κράτα τη γραμμή ανοιχτή», με την Ευδοξία Γαβαλά στο μικρόφωνο, 9 με 11 το πρωί, και όπως λέει στους ακροατές του «904 Αριστερά στα FM», «η γραμμή δική μας - η φωνή δική σας... Αλλωστε η σιωπή δεν ήταν ποτέ το δυνατό μας σημείο...».

Συνεχίζοντας τις θεματικές εκπομπές, η απογευματινή ζώνη της Τρίτης ξεκινά με αθλητικά 5 με 6 το απόγευμα, με το «Αριστερό Εξτρέμ», με τους Κώστα Γκουντελιά - Κυριάκο Ιφόγλου, και στην παρέα προστίθεται ο Νίκος Αβραμίδης.

Κάθε Τετάρτη, 7 με 8 το απόγευμα, προστίθεται νέα εκπομπή με τίτλο «Για το καλό μου - Φάκελος Ψυχικής Υγείας», με την Ρούλα Γεωργιάδη και την Βασιλική Γκρανοπούλου.

Την προσοχή των ακροατών κρατά γερά και η εκπομπή των εκπαιδευτικών, με τίτλο «Μάθε παιδί μου γράμματα», μια εκπομπή που ταξιδεύει στους δρόμους του σχολείου κάθε Πέμπτη, 7 με 8 το απόγευμα, με τον Βασίλη Πετράκο και τη Μαρία Παπαδοπούλου.

«Απέναντι στις εξαρτήσεις» στέκεται κάθε Παρασκευή 5 με 6 το απόγευμα ο Παναγιώτης Γεωργάκας, για να αγγίξει με σεβασμό και κοινωνιολογική προσέγγιση, όπως μας έχει διδάξει, το ζήτημα της εξάρτησης και όχι μόνο. Ακολουθούν μια ώρα αργότερα, 7 με 8, οι «Λογοτεχνικοί παλμοί της Θεσσαλονίκης», που παρακολουθούν και αναδεικνύουν την πλούσια λογοτεχνική δραστηριότητα της πόλης. Ενα βήμα για τους δημιουργούς, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους.

Κάθε Σάββατο 11 με 12 το μεσημέρι οι «ΤΕΧΝΗκράτες», με την Χρύσα Κοφίνα και τον Γιάννη Πρώιο, και στις μουσικές τον Μιχάλη Πιερράκο, θέτουν ερωτήματα για την Τέχνη, ανοίγοντας έναν διάλογο. Ακολουθεί 12 με 1 ο Χρήστος Χασιακής με τις «Σελίδων Διηγήσεις».

Και την Κυριακή, 5 με 6 το απόγευμα, η Ραφαηλία Γραμματικού με την εκπομπή για την Τεχνολογία με τίτλο «Ρεύμα είναι».

Ο «904 Αριστερά στα FM» συνεχίζει ευθυγραμμισμένος πάντα με την ανάγκη ενός ραδιοφώνου που προσφέρει καλή, ποιοτική μουσική, δίνοντας παράλληλα βήμα σε νέα είδη μουσικής και καλλιτέχνες. Ραδιόφωνο που αποτελεί παράθυρο για τον Πολιτισμό, για τις Τέχνες, για τις Επιστήμες, αλλά και όσα απασχολούν τον λαό. Το ραδιόφωνο που θες να ακούς!

Το βράδυ της Κυριακής, σε μια όμορφη και ζεστή βραδιά στα στούντιο του «904 Αριστερά στα FM», οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί συναντήθηκαν και έκοψαν την πίτα της νέας χρονιάς. Μάλιστα «εισέβαλαν» και στην εκπομπή του Φώτη Σακελιάδη «904 μοίρες αριστερά του φεγγαριού», στέλνοντας τα μηνύματά τους σε μια γεμάτη ζωντάνια εκπομπή, που μετέφερε στους ακροατές το κλίμα της βραδιάς. Το φλουρί της πίτας έπεσε στους «ΤΕΧΝΗκράτες»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ