Παρασκευή 29 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πλατιά σύσκεψη αύριο για τα προβλήματα λογιστών - φοροτεχνικών

Σε πλατιά σύσκεψη καλεί αύριο Σάββατο η Ενωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ) τους συλλόγους και τους επαγγελματίες του κλάδου, μπροστά στην ανάγκη να συζητηθεί η κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί. Η σύσκεψη θα γίνει στις 11 π.μ. στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών - Ελεγκτών Αττικής (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος), ενώ σε συνεννόηση και επικοινωνία με την Ενωση θα υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής.

Η πρωτοβουλία έχει συναντήσει θερμή ανταπόκριση από σωματεία και επαγγελματίες λογιστές σε διάφορες περιοχές της χώρας, καθώς την περίοδο που διανύουμε ο κλάδος βρίσκεται στο στόχαστρο ομοβροντίας μέτρων από τη μεριά της κυβέρνησης και της ΑΑΔΕ (π.χ. «κλείδωμα» των δηλώσεων ΦΠΑ, καταχρηστικές εντολές διασταυρωτικών ελέγχων για myDATA - Ε3). Ηδη η Ενωση έχει προχωρήσει σε κινητοποιήσεις στο υπουργείο Οικονομικών και στην ΑΑΔΕ, καταγγέλλοντας ότι τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για τη λεγόμενη «ψηφιοποίηση» μετατρέπονται σε θηλιά που σφίγγει γύρω από τους λογιστές - φοροτέχνες, σε χαριστική βολή συνολικά για τους αυτοαπασχολούμενους.

Μέχρι τώρα έχουν ανταποκριθεί θετικά και θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη οι Ενώσεις Αιγίου - Καλαβρύτων, Χίου και Εύβοιας, ενώ αντίστοιχη πρόθεση έχουν εκφράσει επίσης πολλές ακόμα Ενώσεις και αντιπρόσωποί τους στην Ομοσπονδία, κόντρα στην αδράνεια και στην απραξία της ηγεσίας της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ