Τρίτη 2 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Μ' ένα κόκκινο γαρύφαλλο...

Οι Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τιμώντας την 72η επέτειο εκτέλεσης του Νίκου Μπελογιάννη και των συντρόφων του Ηλ. Αργυριάδη, Ν. Καλούμενου και Δ. Μπάτση, βρέθηκαν χτες έξω από το σχολικό συγκρότημα «Νίκος Μπελογιάννης», όπου τότε λειτουργούσαν οι διαβόητες φυλακές της Καλλιθέας, στα κελιά των οποίων κρατήθηκαν οι παραπάνω και άλλοι κομμουνιστές και αγωνιστές.

Μέλη της ΤΕ Νότιου Τομέα Αθήνας του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Μάγδα Χαλτσοτάκη, μέλος της ΕΠ Αττικής, και της ΤΟ Νότιων Συνοικιών της ΚΝΕ, με επικεφαλής την Δέσποινα Ρουμανέα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, υποδέχτηκαν τους μαθητές με κόκκινα γαρύφαλλα και το αναμνηστικό της ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ. Με την ανακοίνωση που μοιράστηκε στο σχολείο κάλεσαν τους μαθητές να γνωρίσουν την ηρωική και αλύγιστη δράση του στελέχους του ΚΚΕ Ν. Μπελογιάννη, που το όνομά του έχει δοθεί στο σχολείο τους.

Στην είσοδο του σχολείου κατατέθηκαν λουλούδια από την Ελευθερία Πελέκη, μέλος του ΤΓ του Νότιου Τομέα Αθήνας του Κόμματος, και από την Ανδριάνα Χατζηπαντελή, μέλος του ΤΓ της ΤΟ Νοτίων Συνοικιών Αττικής της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ