Τρίτη 2 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δραστηριότητα μπροστά στις ευρωεκλογές
Σήμερα Τρίτη

-- Στις 9.30 π.μ., ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ν. Ιωνίας, θα μιλήσει σε εκπαιδευτικούς στο 6ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας. Στις 6 μ.μ. θα περιοδεύσει στη Νεάπολη Ν. Ιωνίας.

-- Στις 12 μ., στο εργοτάξιο μετρό στην Ακαδημία θα μιλήσει ο Αρης Πλωμαρίτης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Αύριο Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Μετάλλου Πειραιά στο παλιό δημαρχείο Δραπετσώνας (Αγωνιστών Πολυτεχνείου και Γ. Καραϊσκάκη). Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η Κομματική Ομάδα ΑμεΑ και γονιών ΑμεΑ, η ΟΒ Πρόνοιας και η ΚΟ Πρόνοιας Βορείων διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Η στρατηγική της ΕΕ για την αναπηρία, ο Καιάδας του 21ου αιώνα. Η συμπόρευση με το ΚΚΕ και οι θέσεις, ο αγώνας ενάντια στη βαρβαρότητα της πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ, η μόνη διέξοδος με κριτήριο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του». Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής Βόρειου Τομέα.

-- Στις 7 μ.μ., στη Δημοτική Αγορά στο Αγρίνιο. Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 4 Απρίλη

-- Στις 9.30 π.μ., ο Πέτρος Αλέπης θα μιλήσει σε εκπαιδευτικούς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κοψοχείλας (Μάμαλη και Φλέμινγκ). Θα μιλήσει η Στέλλα Δήμου, μέλος του ΤΓ Νοτίων Συνοικιών.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Μετάλλου και οι ΚΟ Αιγάλεω διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στη "Γιούλα" και η προοπτική της πάλης των εργαζομένων». Θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Αγιάς Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ, οι επιπτώσεις της και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», στις 8 μ.μ., στην Ταβέρνα «Χατζάκος». Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 5 Απρίλη

-- Στις 10 π.μ., ο Πέτρος Αλέπης θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους και ΕΒΕ στις οδούς Αλέκου Παναγούλη και Ιφιγένειας στη Ν. Ιωνία.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Γλυφάδας διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Αλσος 15).

- Η ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ καλεί στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας στο Αργος. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 6 Απρίλη

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Καλλιθέας διοργανώνουν σύσκεψη - συζήτηση, στο καφενείο «Μαυρόπουλος» (Φιλαρέτου & Αριστείδου). Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Μετάλλου Θριασίου διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση, στα γραφεία του ΚΚΕ στο Χαϊδάρι (Καραϊσκάκη 93).

-- Εκδήλωση - συζήτηση για την παρουσίαση του Καλέσματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές διοργανώνει η ΚΟ Αλιβερίου, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στο Αλιβέρι. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Εκδήλωση με τίτλο «Παιδιατρικές υπηρεσίες Υγείας: Πώς θα έπρεπε να είναι vs πώς είναι» διοργανώνει η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο Ανατομείου της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Θα μιλήσουν η Χάρις Λαμπαδά, μέλος του Τομεακού Γραφείου της ΚΟ Υγείας - Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, παιδίατρος λοιμωξιολόγος στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο και η Λίλιαν Αθανασοπούλου, ψυχίατρος παιδιών - εφήβων, Συντονίστρια Διευθύντρια ΕΣΥ, επιστημονικά υπεύθυνη Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», ενώ θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις.

Την Κυριακή 7 Απρίλη

-- Στις 12 μ., η ΚΟ Μεταμόρφωσης διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση, στο Α' ΚΑΠΗ. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ν. Ιωνίας.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Λυκόβρυσης - Πεύκης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «ΕΕ - Κυβέρνηση - Δήμοι γρανάζια του ίδιου αντιλαϊκού μηχανισμού». Θα μιλήσει ο Αρης Κυριακίδης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Λυκόβρυσης - Πεύκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ (2024-04-24 00:00:00.0)
Δραστηριότητα μπροστά στις ευρωεκλογές (2024-04-03 00:00:00.0)
Πλούσιο πρόγραμμα συσκέψεων και εκδηλώσεων (2022-11-05 00:00:00.0)
Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού! (2019-01-19 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ (2018-12-06 00:00:00.0)
Πολιτική εξόρμηση για την πρόταση του Κόμματος (2013-03-27 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ