Πέμπτη 25 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΕΚΡΗΣ
Η νέα γενιά να στείλει το μήνυμα ότι το πράγμα μπορεί και θα πάει αλλιώς

Περιοδεία στο Πανεπιστήμιο Πειραιά από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ

Περιοδεία στο Πανεπιστήμιο Πειραιά πραγματοποίησε ο Μάρκος Μπεκρής, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, απευθύνοντας στους φοιτητές και στις φοιτήτριες κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ στη μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιούνη. Να κάνουν κριτήριο ψήφου την αγωνιστική πείρα των προηγούμενων μηνών, όταν το φοιτητικό κίνημα έδωσε μεγαλειώδη αγώνα για δωρεάν και δημόσια Εκπαίδευση.

Τόνισε πως κανείς και ειδικά η νεολαία «δεν πρέπει να δώσουμε συγχωροχάρτι στην κυβέρνηση της ΝΔ και στα άλλα αστικά κόμματα, που όλοι μαζί σε επίπεδο Ευρωκοινοβουλίου ταυτίζονται, γιατί εξυπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων και όχι των πολλών».

Η νέα γενιά, πρόσθεσε, «έχει τη δύναμη πραγματικά να δώσει το μήνυμα ότι το πράγμα μπορεί και θα πάει αλλιώς, για να μην κάνουμε έκπτωση στη ζωή και στα όνειρά μας, με ένα ΚΚΕ ακόμα πιο ισχυρό, στέλνοντας ένα πανευρωπαϊκό μήνυμα που θα ηχήσει στην καρδιά των Βρυξελλών, όπου οι κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα συνδιαμορφώνουν την πολιτική που θέλει την ακρίβεια να μας τσακίζει, τους πλειστηριασμούς των λαϊκών κατοικιών και την εμπλοκή της χώρας μας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, κάνοντας στόχο τον λαό και τη νεολαία μας».

Τέλος, κάλεσε τους φοιτητές να αναδείξουν σε πρώτη δύναμη την ΠΚΣ στις φοιτητικές εκλογές στις 22 Μάη, για να κόψουν τον «βήχα» στη ΔΑΠ και στην κυβέρνηση της ΝΔ. Να κάνουν ξεκάθαρο ότι οι φοιτητές ξέρουν ποιοι είναι οι δικοί τους άνθρωποι, που κάθε μέρα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ