Πέμπτη 9 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Γλυκόπικρη γεύση»

«Γλυκόπικρη» ήταν η γεύση που έμεινε τελικά στη Ν. Φιλαδέλφεια, παρά το τελικό 6-2 επί του ΠΑΟΚ. Από τη μια ήταν χαρά της πετυχημένης χρονιάς (Τσάμπιονς Λιγκ, Κύπελλο). Από την άλλη όμως η πίκρα γιατί η ΑΕΚ έφτασε στη... βρύση. αλλά νερό δεν ήπιε. Και ταυτόχρονα ο προβληματισμός για το μέλλον. Από νωρίς, μέσω των ερτζιανών, οι ΑΕΚτζήδες συνειδητοποίησαν πως η εποχή των θαυμάτων πέρασε. Ετσι... χωρίς άγχος απόλαυσαν το παιχνίδι και ασχολήθηκαν με άλλα φλέγοντα θέματα. Αποθέωσαν τους παίχτες και με συνθήματα - μηνύματα εξύμνησαν τον Σάντος και αποδοκίμασαν τον Μπάγεβιτς (οι πληροφορίες για επάνοδο του βλέπετε φουντώνουν).

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στους «κιτρινόμαυρους» είναι το γεγονός ότι μετά το πέρας της συνάντησης γλέντησαν μόνο οι φίλαθλοι. Παίχτες, παράγοντες, διοίκηση περί άλλων τύρβαζαν... Το τοπίο δείχνει θολό για το ποιος φεύγει, ποιος έρχεται, τι τέλος πάντων θα γίνει την επόμενη μέρα. Μοναδική εξαίρεση ο Ζήκος. Εμφανώς συγκινημένος ανακοίνωσε πως χθες ήταν το τελευταίο του παιχνίδι και ευχαρίστησε «κόσμο και κοσμάκη». Αξιοπρόσεκτο σημείο των δηλώσεών του πως «ο κόσμος ήταν ό,τι πιο αγνό και όμορφο γνώρισα στην ΑΕΚ αυτά τα τέσσερα χρόνια»... Ο Σάντος μίλησε μόνο για το παιχνίδι. Για την «ταμπακέρα» θα μιλήσει σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξη Τύπου (όπου το πιο πιθανό είναι πως θα επιβεβαιώσει την αποχώρησή του).

Στην αντίπερα όχθη υπήρχε κατήφεια και απογοήτευση για την εμφάνιση και την έκταση του σκορ. Χαρακτηριστικά ο Μπάγεβιτς (που επίμονα αρνήθηκε να σχολιάσει το προπονητικό μέλλον του) ανέφερε: «Απαράδεκτο το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάσαμε. Η βαθμολογική αδιαφορία δεν αποτελεί δικαιολογία. Ας χάναμε, αλλά όχι και έτσι». Οσο για το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γ. Μπατατούδη, απείλησε «θεούς και δαίμονες». Μίλησε για ντροπή και προανήγγειλε σημαντικές αλλαγές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ