Δευτέρα 10 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
K. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - Λ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΛΑΒΑΝΟΣ
Με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, πλήγμα στην κυβέρνηση και την ΕΕ του πολέμου και της εκμετάλλευσης

RIZOSPASTIS

Σε δηλώσεις τους αφότου άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιοι Κώστας Παπαδάκης και Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος ανέφεραν:

Από τον Κολωνό, όπου και ψήφισε, ο Κώστας Παπαδάκης σημείωσε: «Σήμερα ο λαός μπορεί να μην αφήσει άλλους να ερμηνεύουν τη στάση του. Με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι μπορεί και να "κοντύνει" την κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά ταυτόχρονα να δεχθεί πλήγμα και η Ευρωπαϊκή Ενωση και τα κόμματά της, η ΕΕ του πολέμου, της ακρίβειας, των λόμπι και της εκμετάλλευσης. Ολα αυτά θα είναι εδώ την επόμενη μέρα και με ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ μπορεί ο λαός και να πάρει ανάσες, και να οργανώσει την αντεπίθεσή του».

Σε σχολείο στην Καισαριανή, όπου βρέθηκε και ο εκλεγμένος δήμαρχος της πόλης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Ηλίας Σταμέλος, ψήφισε ο Λ. Νικολάου - Αλαβάνος. Ο εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, από πλευράς του, τόνισε ανάμεσα στα άλλα ότι πάνε όλοι στην κάλπη με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, ώστε να σταλθεί μήνυμα «αγώνα, διεκδίκησης, αντίστασης, στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό, στους λαούς όλης της Ευρώπης. Μήνυμα ανατροπής των αντιλαϊκών προτεραιοτήτων της ΕΕ, μήνυμα ενάντια στη βάρβαρη πολιτική που υλοποίησαν τα κόμματα της ΕΕ, η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Αριστερά, ο Βελόπουλος και οι υπόλοιποι. Συνεχίζουμε μπροστά, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να είμαστε πολύ πιο δυνατοί την επόμενη μέρα. Ολοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί. Μπορούμε να σηκώσουμε το ΚΚΕ πολύ ψηλότερα, έτσι να ανοίξει πραγματικά ο δρόμος για τη διέξοδο, την προοπτική που έχει ανάγκη ο λαός μας, οι λαοί της Ευρώπης, να φέρουμε στο προσκήνιο τις δικές μας ανάγκες, τα δικά μας "θέλω"».



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ