Τετάρτη 12 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Το ΣΕΦ κρίνει τίτλο ή παράταση

Σε κομβικό σημείο φτάνει σήμερα η σειρά των φετινών τελικών της Basket League, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (21.15 ΕΡΤ3) για τον τέταρτο αγώνα της σειράς. Με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται 2-1 στις νίκες, αλλά τους «πράσινους» να έχουν αναπτερώσει τις ελπίδες τους με τη νίκη στον τρίτο αγώνα στο ΟΑΚΑ, το αποψινό ματς καθορίζει το αν θα αναδειχθεί από τώρα ο φετινός πρωταθλητής ή αν θα δοθεί παράταση στη διαδικασία, με 2-2 στη σειρά και πέμπτο αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός έχει τη δεύτερη ευκαιρία του για την κατάκτηση του τίτλου, μετά την ήττα στο τρίτο ματς, και φυσικά επιδιώκει να μην την αφήσει και αυτή να πάει χαμένη αλλά να στεφθεί πρωταθλητής από σήμερα, χωρίς να χρειαστεί να ξαναπαίξει εκτός έδρας. Για τους «πράσινους», από την άλλη, η νίκη αποτελεί μονόδρομο και απόψε, όπως και στο τρίτο ματς, με στόχο αυτήν τη φορά να ισοφαρίσει τη σειρά και να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην έδρα του, σε πέμπτο ματς.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας διεξάγεται στη σκιά του επικίνδυνου κλίματος έντασης που έχει καλλιεργηθεί μεταξύ των δύο ομάδων, και το οποίο συνεχίζει να οξύνεται όσο προχωρά η σειρά των τελικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ