Τετάρτη 12 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
Πίστη για ακόμα καλύτερα

Ικανοποιημένος από τη νέα χρυσή επιτυχία και αισιόδοξος για τη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα ο κορυφαίος άλτης του μήκους

Ο Μ. Τεντόγλου με την Λ. Καρατζά
Ο Μ. Τεντόγλου με την Λ. Καρατζά
Με το χρυσό μετάλλιο που πήρε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στη Ρώμη, μετά το άλμα που έκανε στα 8,65 μ., επέστρεψε στην Αθήνα ο Μίλτος Τεντόγλου. Τον αθλητή του Γιώργου Πομάσκι και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής ομάδας υποδέχθηκαν η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, με επικεφαλής την πρόεδρο, Σοφία Σακοράφα, η Λούλα Καρατζά, μέλος της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού της Ομοσπονδίας, και απλοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις αφίξεις του αεροδρομίου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ικανοποίησή του για την εμφάνιση στη διοργάνωση της Ρώμης και στάθηκε, πέρα από την κατάκτηση της πρωτιάς, στη σπουδαία επίδοση που σημείωσε αγγίζοντας το πανελλήνιο ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα (8,76). Αφιέρωσε την επιτυχία σε όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής στη διοργάνωση της Ρώμης που αγωνίζονται για το καλύτερο δυνατό. Παράλληλα, ο πρωταθλητής του μήκους εξέφρασε αισιοδοξία για τον μεγάλο στόχο της χρονιάς που είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, δηλώνοντας πεπεισμένος ότι μπορεί να πετύχει ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ