Τετάρτη 12 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Επιτυχημένο τεστ για την Εθνική ανδρών

Με νίκη 2-0 επί της Μάλτας σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Αυστρία, στο Σάλτσμπουργκ, ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου τη μίνι περίοδο προετοιμασίας της πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού Νίκου Παπαδόπουλου είχε αντιμετωπίσει προηγουμένως τη Γερμανία, κόντρα στην οποία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση αλλά γνώρισε ήττα 2-1.

Οι Ελληνες διεθνείς συνέχισαν και κόντρα στους Μαλτέζους τη βελτιωμένη εικόνα του τελευταίου διαστήματος, δεν συνάντησαν προβλήματα και έφτασαν στη νίκη χάρη σε δύο γρήγορα γκολ, των Μπακασέτα (7' πέναλτι) και Τζιόλη (15'). Επίσης η Εθνική έχασε μια σειρά σημαντικές ευκαιρίες για ακόμα πιο ευρεία νίκη, ενώ δεν πιέστηκε ιδιαίτερα από την ομάδα της Μάλτας.

Να σημειωθεί ότι στην Εθνική βρίσκεται σε εξέλιξη η αναζήτηση νέου τεχνικού. Ορόσημο για τη λύση του ζητήματος θεωρούνται οι εκλογές στην ΕΠΟ στις 12 Ιούλη, με τη νέα διοίκηση η οποία θα προκύψει να είναι αυτή που αναμένεται να λάβει τις τελικές αποφάσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ