Πέμπτη 20 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕURO 2024
Ντέρμπι κορυφής στον 2ο Ομιλο

Η αναμέτρηση Ιταλίας - Ισπανίας ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα | Απαντήσεις ψάχνει η Αγγλία στον 3ο Ομιλο

Η κόντρα κορυφής του 2ου Ομίλου, μεταξύ της Ιταλίας και της Ισπανίας, που θα ολοκληρώσει τη 2η αγωνιστική σε αυτόν, δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα του Euro 2024 στη Γερμανία, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τους σημαντικούς δεύτερους αγώνες για τον 1ο Ομιλο, όπου μετέχει η εκ των φαβορί της διοργάνωσης Αγγλία.

Για την πρόκριση και την κορυφή

Σε ένα από τα πλέον κλασικά ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά ντέρμπι στη «Φέλτινς Αρένα» του Γκελζενκίρχεν, «Ατζούρι» και «Φούριος Ρόχας», με εφαλτήριο τις νίκες τους στην πρεμιέρα απέναντι σε Αλβανία και Κροατία αντίστοιχα, ψάχνουν σήμερα τη δεύτερη επιτυχία τους. Κάτι που θα τους δώσει το δικαίωμα να κλειδώσουν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, ενώ θα δώσει στον νικητή (εάν υπάρξει φυσικά) και προβάδισμα για τη μάχη της πρωτιάς ενόψει των διασταυρώσεων στον επόμενο γύρο. Οι δύο αντίπαλοι, που θα εμφανιστούν χωρίς προβλήματα απουσιών στον σημερινό αγώνα, είναι από τις ομάδες που στην πρεμιέρα έδειξαν πολύ καλή εικόνα, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί του ομίλου και έτσι η μεταξύ τους σημερινή κόντρα ανεβάζει τον πήχη του ενδιαφέροντος.

Θέλουν να ...απαντήσουν τα «λιοντάρια»

Για τον 1ο Ομιλο η πρωτοπόρος και μοναδική νικήτρια της 1ης αγωνιστικής, Αγγλία, θα αντιμετωπίσει τη Δανία σε ένα κομβικό ματς για τη συνέχεια του ομίλου και της κόντρας για τις θέσεις πρόκρισης. Τα «λιοντάρια» παρά τη νίκη τους επί της Σερβίας δεν έπεισαν με την απόδοσή τους και σήμερα εκτός του δεύτερου 3ποντου θέλουν να δείξουν μια καλύτερη εικόνα, έχοντας να αντιμετωπίσουν και τη σημαντική απουσία του τραυματία Λουκ Σο στην άμυνα. Από την άλλη, οι Δανοί ψάχνουν και αυτοί μια καλή εμφάνιση καθώς παρότι στάθηκαν όρθιοι στην πρεμιέρα κόντρα στη Σλοβενία (1-1) έδειξαν να έχουν αρκετά αγωνιστικά ζητήματα.


Associated Press

Στο έτερο ματς η χαμένη της πρώτης αγωνιστικής Σερβία και η Σλοβενία, που έδειξε καλά στοιχεία απέναντι στους Δανούς, θα κοντραριστούν σε μια κρίσιμη αναμέτρηση και για τις δύο, έχοντας στόχο τη νίκη που θα τους βάλει γερά στη διεκδίκηση μιας θέσης πρόκρισης.


Associated Press


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ