Πέμπτη 20 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Τους αντιπάλους τους ενόψει της συμμετοχής τους στον 2ο προκριματικό γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων τον Ιούλη έμαθαν χθες ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ στο Champions League, ο κυπελλούχος Παναθηναϊκός στο Europa League και η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ στο Conference League. Σημειωτέον, ο Ολυμπιακός συμμετέχει απευθείας στην κύρια φάση του Europa League, ως νικητής του περσινού Conference League.

Στο Champions League ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπάνια Λούκα (Βοσνία) - Εγκνατία (Αλβανία), με τα ματς να διεξάγονται στις 23 - 24 Ιούλη και 30 - 31 Ιούλη, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» γηπεδούχο στο πρώτο.

Στο Europa League ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντί του τον νικητή του ζευγαριού Μπότεφ (Βουλγαρία) - Μάριμπορ (Σλοβενία), με τα ματς να διεξάγονται στις 5 Ιούλη και την 1η Αυγούστου, με τους «πράσινους» γηπεδούχους στο πρώτο.

Στο Conference League η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει μία εκ των Βελέζ Μόσταρ (Βοσνία) και Εσκλάδες (Ανδόρα), στις 25 Ιούλη και την 1η Αυγούστου, με την «Ενωση» γηπεδούχο στον πρώτο αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ