Πέμπτη 20 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
«Κλείδωσε» την πρόκριση η Γερμανία

Θέση στους «16» έκλεισε χθες η «οικοδέσποινα» του Euro 2024 Γερμανία, μετά τη νίκη της επί της Ουγγαρίας με 2-0 (Μουσιάλα 22', Γκουντογάν 67') για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Τα «Πάντσερ» έκαναν το 2 στα 2, εξασφαλίζοντας την πρόκριση, ενώ η Ουγγαρία γνώρισε τη δεύτερή της ήττα και οι ελπίδες της περιορίστηκαν στο ελάχιστο.

Οι Γερμανοί δυσκολεύτηκαν αρκετά από τους Ούγγρους, ιδίως στο β' μέρος, γενικά όμως μπόρεσαν να ελέγξουν τον ρυθμό και χτυπώντας σε δύο κρίσιμα σημεία, από ένα σε κάθε ημίχρονο, πήραν τη σημαντική νίκη. Από την πλευρά τους οι «Μαγυάροι» εμφανίστηκαν αισθητά ανεβασμένοι σε σχέση με την πρεμιέρα και είχαν μια σειρά καλές στιγμές, με σημαντικότερες αυτές των Σομποσλάι και Βάργκας, χωρίς όμως να τις εκμεταλλευτούν.

Γερμανία: Νόιερ, Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Τα, Μίτελστεντ, Αντριχ (72' Τσαν), Κρόος, Μουσιάλα (72' Φίριχ), Γκουντογκάν (84' Ουντάβ), Βιρτς (58' Σανέ), Χάβερτς (58' Φίλκρουγκ)

Ουγγαρία: Γκουλάτσι, Φιόλα, Ορμπάν, Ντάρνταϊ, Μπόλα (75' Μπόλα), Νάγκι (64' Κλεϊνχέισλερ), Σέφερ, Κέρκεζ (75' Ναντζ), Σαλάι (86' Τσόμποτ), Σομποσλάι, Βάργκα (86' Γκάζνταγκ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ