Πέμπτη 20 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Αυξάνονται τα ελληνικά μετάλλια

Αυξάνεται η συγκομιδή μεταλλίων της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στο Βελιγράδι, με τους Απόστολο Σίσκο, Δημήτρη Μάρκο και Αννα Ντουντουνάκη να τα ανεβάζουν στα 6. Συγκεκριμένα, ο Σίσκος κατέκτησε το ασημένιο στα 200 μ. ύπτιο, τερματίζοντας σε 1.55.52, που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Στα 800 μ. ελεύθερο ο Μάρκος ήταν επίσης «ασημένιος», με χρόνο 7.48.89, επίσης νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Η δε Ντουντουνάκη κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 50 μ. πεταλούδα, με 26.18.

Συγχαρητήρια του ΚΚΕ για την επιτυχία του Στ. Μπίλα

Σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ συγχαίρει τον Στέργιο Μπίλα για τη «χρυσή» διάκρισή του στο Βελιγράδι.

Οπως αναφέρει: «Πολλά συγχαρητήρια στον Στέργιο Μπίλα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό των 50 μ. πεταλούδα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Βελιγράδι. Είναι το τρίτο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή, με τον 23χρονο πρωταθλητή να πραγματοποιεί εξαιρετική κούρσα και με χρόνο 23.15 να τερματίζει πρώτος, κατακτώντας το χρυσό. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ