Παρασκευή 21 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Η ώρα για το πρώτο δείγμα

Το πρώτο δυνατό τεστ ενόψει της συμμετοχής της στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά θα δώσει σήμερα στο ΣΕΦ η Εθνική ομάδα μπάσκετ, αντιμετωπίζοντας την Πολωνία σε φιλικό αγώνα (20.00 - ΕΡΤ2). Στο στάδιο όπου στις αρχές Ιούλη θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το ελληνικό συγκρότημα ετοιμάζεται να δώσει τα πρώτα δείγματα της εικόνας του ενόψει του μεγάλου στόχου της σεζόν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Σπανούλης έχει εδώ και δυο μέρες άπαντες παρόντες στην αποστολή, μετά την προσθήκη των παικτών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που είχαν πάρει ειδική άδεια, και έτσι τα πάντα στην Εθνική κινούνται πλέον σε ρυθμούς προ-Ολυμπιακού τουρνουά. Το σημερινό πρώτο φιλικό αναμένεται να λειτουργήσει για την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της Εθνικής ως μια ευκαιρία προκειμένου η ομάδα να διαπιστώσει τα θετικά σημεία της, αλλά κυρίως πού θα χρειαστεί να υπάρξει βελτίωση στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Να σημειωθεί ότι μετά το φιλικό με την Πολωνία η Εθνική θα συμμετάσχει στο φετινό διεθνές τουρνουά «Ακρόπολις», όπου θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο (25/6) και τις Μπαχάμες (27/6).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ