Παρασκευή 21 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Παρουσιάστηκε ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ

Τα πλάνα του για το μοντέλο διαχείρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ και τα σχέδιά του για την ομάδα παρουσίασε χτες ο εδώ και μερικές μέρες νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, επιχειρηματίας στη ναυσιπλοΐα Μάριος Ηλιόπουλος. Ανέφερε ότι στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί στους τίτλους, υποσχέθηκε αρκετές μεταγραφές για την ενίσχυσή της και έδειξε την αμέριστη εμπιστοσύνη στον τεχνικό, Αργεντινό Ματίας Αλμέιδα. Επίσης, πρόβαλε ως μεγάλο προσωπικό στόχο την αναδιοργάνωση των ακαδημιών της ομάδας.

ΠΑΟ: Την έκπληξη έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη θέση του αθλητικού διευθυντή ανακοινώνοντας χτες τον πρόσφατα αποχωρήσαντα από την ενεργό δράση Γιώργο Τζαβέλλα. Θυμίζουμε ότι αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στον Ατρόμητο έχοντας περάσει κατά σειρά στην καριέρα του από Κέρκυρα, Πανιώνιο, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Μονακό, ΠΑΟΚ, Αλάνιασπορ, ΑΕΚ, Πεντίκσπορ.

ΠΑΟΚ: Τα τυπικά πλέον απομένουν προκειμένου ο ΠΑΟΚ να εντάξει στο δυναμικό του τον Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης βρίσκεται από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη και ίσως και σήμερα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ