Παρασκευή 21 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ
«Τρικολόρ» εναντίον «Οράνιε»

Η κόντρα Γαλλίας - Ολλανδίας για τον 4ο όμιλο ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα | Βήμα πρόκρισης ψάχνει η Σλοβακία στον 5ο όμιλο

Δύσκολο έργο σήμερα για την Γαλλία στο ντέρμπι με την Ολλανδία

Associated Press

Δύσκολο έργο σήμερα για την Γαλλία στο ντέρμπι με την Ολλανδία
Ενα ακόμα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι, η αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ολλανδία για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου, ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα του Εuro, που περιλαμβάνει επίσης κομβικό ματς για τον 5ο όμιλο.

Ραντεβού πρωτοπόρων

Οι δύο νικήτριες της πρεμιέρας (οι «Τρικολόρ» επί της Αυστρίας και οι «Οράνιε» επί της Πολωνίας) στη σημερινή τους κόντρα ψάχνουν η καθεμιά από την πλευρά της τη νίκη, ώστε να σφραγίσουν από τώρα την πρόκριση στους «16». Εφόσον υπάρξει νικητής σήμερα, θα «αγκαλιάσει» επίσης την πρωτιά στον όμιλο και θεωρητικό πλεονέκτημα στις διασταυρώσεις της επόμενης φάσης. Η Γαλλία θα αγωνιστεί χωρίς τον Εμπαπέ, ο οποίος στην πρεμιέρα τραυματίστηκε σοβαρά στη μύτη.

Στο άλλο ματς του 4ου ομίλου, Πολωνία και Αυστρία, σε έναν αγώνα λεπτών ισορροπιών, ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση και τη διατήρηση των ελπίδων τους για πρόκριση.

Βήμα πρόκρισης ψάχνει η Σλοβακία

Με τον «αέρα» της σπουδαίας νίκης της στην πρεμιέρα επί του φαβορί Βελγίου, η Σλοβακία αντιμετωπίζει σήμερα την Ουκρανία στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου. Με την ψυχολογία στα ύψη, οι Σλοβάκοι θέλουν να κάνουν το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» και μια σπουδαία αγωνιστική επιτυχία. Από την πλευρά τους οι Ουκρανοί, μετά το σοκ της πρεμιέρας με τη βαριά ήττα 3-0 από τη Ρουμανία, προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης έχουν ανάγκη τη νίκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ