Παρασκευή 21 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
3ο ΟΜΙΛΟΣ
Τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση

«Στοπ» της Δανίας στο φαβορί Αγγλία στη 2η αγωνιστική | «Ζωντανές» Σερβία και Σλοβενία

Τα πάντα ανοιχτά όσον αφορά τις θέσεις πρόκρισης άφησε η 2η αγωνιστική του 3ο ομίλου, μετά τις δύο ισοπαλίες στα χθεσινά ματς. Ξεχώρισε το στραβοπάτημα της Αγγλίας, εκ των φαβορί της διοργάνωσης, καθώς «κόλλησε» απέναντι στην αξιόμαχη Δανία, ενώ Σλοβενία και Σερβία, παρότι δεν υπήρξε νικητής στο μεταξύ τους ματς, διατηρούν τις ελπίδες τους.

Εχασε την ευκαιρία

Στο σημαντικότερο ματς του προγράμματος, Αγγλία και Δανία έμειναν στο 1-1, με τα «λιοντάρια» να χάνουν σημαντική ευκαιρία να τελειώνουν με την υπόθεση της πρόκρισης στους «16» και, το κυριότερο, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα (μετά το φτωχό 1-0 επί της Σερβίας) να μην πείθουν με την εικόνα τους - τουλάχιστον όχι για φαβορί της διοργάνωσης... Ξεκίνησε βέβαια καλύτερα η Αγγλία και προηγήθηκε, δεν είχε όμως ανάλογη συνέχεια, προβληματίζοντας με την εμφάνισή της ιδίως στο β' μέρος. Από την πλευρά τους οι Δανοί κατάφεραν αφενός να βρουν την ισοφάριση πριν το ημίχρονο, αφετέρου στο δεύτερο να μην κινδυνέψουν ιδιαίτερα, έχοντας μάλιστα και ορισμένες καλές στιγμές.

Διατηρούνται στο «παιχνίδι»

Αν και καμία τους δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, Σλοβενία και Σερβία με το μεταξύ τους 1-1 (Κάρνιτσνικ 69' - Γιόβιτς 90'+5) διατηρούν τις ελπίδες τους για πρόκριση. Σε ένα ματς με αρκετή ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα, οι Σλοβένοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος, προηγήθηκαν και κρατούσαν τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν η Σερβία βρήκε το γκολ και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας

  • Στο 1-1 έμειναν Αγγλία και Δανία

    Associated Press

    Στο 1-1 έμειναν Αγγλία και Δανία
    Η βαθμολογία: Αγγλία 4, Δανία 2, Σλοβενία 2, Σερβία 1

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ