Τρίτη 2 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΡΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Πρεμιέρα με ντέρμπι Κροατία - Σλοβενία

Με την Εθνική να έχει ρεπό, ξεκινά σήμερα στο ΣΕΦ η διοργάνωση που θα κρίνει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με την Εθνική να έχει ρεπό στην πρεμιέρα, αρχίζει σήμερα στο ΣΕΦ το προ-Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει μία από τις εναπομένουσες θέσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Το τουρνουά στο Φαληρικό Στάδιο, που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 7 Ιούλη, είναι ένα από τα 4 τουρνουά που διεξάγονται αυτήν την περίοδο (τα υπόλοιπα 3 σε Ρίγα, Σαν Χουάν και Βαλένθια) και ο νικητής του καθενός απ' αυτά παίρνει και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς.

Στο τουρνουά του ΣΕΦ η Ελλάδα συμμετέχει στον 2ο από τους δύο ομίλους, με αντιπάλους τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο, ενώ στον άλλο συμμετέχουν η Κροατία, η Σλοβενία και η Νέα Ζηλανδία. Βάσει του συστήματος διεξαγωγής οι δύο πρώτες του κάθε ομίλου θα προκριθούν στα ημιτελικά του Σαββάτου 6/7, όπου θα κοντραριστούν χιαστί (1ος - 2ος) με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής 7/7.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στον 1ο όμιλο

Οσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, για τον όμιλο της Ελλάδας κοντράρονται η Δομινικανή Δημοκρατία και η Αίγυπτος (17.30 - ΕΡΤ3 / Novasports Start), με την Εθνική να κάνει το ρεπό της. Στον 1ο όμιλο δεσπόζει με το «καλημέρα» το σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ Κροατίας και Σλοβενίας (21.00 - ΕΡΤ3 / Novasports), που θεωρητικά θα κρίνει κατά πολύ την πρωτιά στον όμιλο, ενώ ρεπό έχει η Νέα Ζηλανδία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ