Τετάρτη 10 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΥΓΕΙΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ»
Αγωνιστική «υποδοχή» στον υπουργό Υγείας την Παρασκευή 12/7

Αγωνιστικά «υποδέχονται» τον υπουργό Υγείας την Παρασκευή 12 Ιούλη στις 10 π.μ. οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο «Αγία Ολγα», με συγκέντρωση στο Ψυχιατρικό, στο πλαίσιο στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει ο Σύλλογος Εργαζομένων από τις 9 π.μ. έως τις 12 μ.

«Διοίκηση και παρατρεχάμενοι στήνουν φιέστα για να υποδεχτούν αυτούς που περηφανεύονται για το κλείσιμο νοσοκομείων όπως το Πατησίων και το 7ο ΙΚΑ, ενώ οι υγειονομικοί και ο λαός στενάζουν από την πολιτική τους στην Υγεία και την Πρόνοια.

Η έλλειψη προσωπικού σπάει κόκαλα. Δεκάδες έως εκατοντάδες τα χρωστούμενα ρεπό και άδειες. Εντατικοποίηση της δουλειάς, βάρδιες και εφημερίες η μία πίσω από την άλλη. Η λίστα αναμονής για τα χειρουργεία αναγκάζει ακόμα και καρκινοπαθείς να πληρώσουν για ένα απογευματινό επί πληρωμή χειρουργείο. Συμβασιούχοι και επικουρικοί απειλούνται με απόλυση, ενώ υπηρεσίες παραδίδονται σε εργολάβους και εταιρείες έναντι αδρής αποζημίωσης», αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου, καλώντας σωματεία και μαζικούς φορείς της Νέας Ιωνίας στην αγωνιστική «υποδοχή» της κυβέρνησης.

Μέχρι στιγμής στην κινητοποίηση καλούν επίσης ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης», το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ν. Ιωνίας και ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ιωνίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ