Τετάρτη 10 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ» ΛΑΡΙΣΑΣ
Ενισχυμένη σε ψήφους στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου

«Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες μικρούς εμπόρους - αυτοαπασχολούμενους, που με την ψήφο τους αύξησαν τη δύναμη της "Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων" Λάρισας σε αριθμό ψήφων», σημειώνει η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» Λάρισας, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη βδομάδα.

Συγκεκριμένα η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» έλαβε 425 ψήφους (είχε 342 το 2021), καταλαμβάνοντας 3 έδρες στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου (είχε 3 το 2021). Ταυτόχρονα εξέλεξε 13 αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας (είχε 10 το 2021).

Την 1η θέση κατέλαβε το ψηφοδέλτιο «Εμπόριο Ανάπτυξη» (στηρίζεται από τη ΝΔ), λαμβάνοντας 580 ψήφους και 4 έδρες. Στην 3η θέση βρέθηκε το ψηφοδέλτιο της «Εμπορικής Συμμαχίας», λαμβάνοντας 323 ψήφους και 2 έδρες.

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» τονίζει μεταξύ άλλων ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή της πάλης, με το πλαίσιο αιτημάτων «που ανταποκρίνεται στα συμφέροντα της πλειοψηφίας των εμπόρων - αυτοαπασχολούμενων της πόλης μας και θα το διεκδικήσουμε με αγώνες. Σας θέλουμε μαζί μας στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ