Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κύκλωμα μαστροπείας στη Σαντορίνη

Κύκλωμα μαστροπείας έγινε γνωστό ότι εξαρθρώθηκε στη Σαντορίνη την Κυριακή από την υποδιεύθυνση της αστυνομίας του νησιού, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στα Φηρά. Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και η 32χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, η οποία δεν αντιλήφθηκε την ιδιότητά του, του είπε ότι μπορεί να συνευρεθεί ερωτικά με μία από τις γυναίκες που έχουν στο μαγαζί. Αφού ο αστυνομικός πλήρωσε το αντίτιμο των 200 ευρώ με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, πήγε στο ειδικό δωμάτιο, αποκάλυψε την ταυτότητά του και ειδοποίησε τους συναδέλφους του. Εγιναν έξι συλλήψεις, της Ελληνίδας υπεύθυνης και πέντε νέων γυναικών από την Κολομβία που εκδίδονταν (οι τρεις από αυτές χωρίς νόμιμη παραμονή στη χώρα). Σχηματίστηκε δικογραφία και για την υπεύθυνη του χώρου, μια γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία έλειπε τη συγκεκριμένη στιγμή και αναζητείται. Ολοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες ποινές.

Επίσης, τη Δευτέρα στη Σαντορίνη συνελήφθη 19χρονος Πολωνός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπορία ανθρώπων, παράβαση του απορρήτου της επικοινωνίας, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και ενδοοικογενειακή βία.

Ο δράστης, εκμεταλλευόμενος τη σχέση που είχε με 34χρονη από την Ουκρανία, την ωθούσε με τη βία σε συνευρέσεις με τρίτα άτομα, έναντι αμοιβής που καρπωνόταν ο ίδιος, και παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές πράξεις με το κινητό του τηλέφωνο. Ο συλληφθείς θα οδηγούνταν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου. Και οι δύο περιπτώσεις δείχνουν ότι στο «θαύμα του Τουρισμού» ανθούν φαινόμενα σήψης, που βέβαια δεν είναι και τόσο άγνωστα στις κρατικές αρχές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ