Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προφυλακίστηκε ο 44χρονος παιδοβιαστής

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, η 29η τακτική ανακρίτρια έκρινε προφυλακιστέο τον 44χρονο που βίαζε την ανήλικη στον Κολωνό και ο οποίος είχε το θράσος να ισχυριστεί το γνωστό που λένε οι παιδοβιαστές, ότι οι πράξεις του έγιναν ...με τη συναίνεση του 16χρονου θύματος. Κατά πληροφορίες φέρεται ότι είχε σχέση που διήρκεσε 2,5 μήνες και στάθηκε η αιτία να τον εγκαταλείψει η σύζυγός του (!)... Υποστήριξε πως η 16χρονη τον προσέγγισε γιατί είχε εμμονή με τον γιο του, και στη συνέχεια βρήκε σε εκείνον ένα πιο σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον. Φέρεται δε να ζήτησε την άρση τηλεφωνικού απορρήτου του τηλεφώνου που έχει κατασχεθεί. Να σημειωθεί ότι αναμένεται ακόμα να διαβιβαστεί στην ανακρίτρια η ιατροδικαστική έκθεση της 16χρονης. Υπενθυμίζεται δε ότι ο 44χρονος συνελήφθη την Κυριακή στον Κολωνό.

Κατηγορείται ότι βίασε την ανήλικη πρώην φίλη του γιου του τουλάχιστον 10 φορές από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και τις 19 Αυγούστου.

Σύμφωνα με όσα είπε το κορίτσι, ο 44χρονος την απειλούσε και την εκβίαζε ότι θα κάνει κακό σε εκείνη και στην οικογένειά της. Ετσι, κατάφερνε να κρατά τη σιωπή της και να την κακοποιεί. Η ανήλικη δεν άντεξε. Εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό της πρόσωπο τη φρίκη που ζούσε και εκείνο την έπεισε να μιλήσει στον πατέρα της και να ζητήσει βοήθεια. Ο πατέρας της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο 44χρονος τέθηκε υπό παρακολούθηση μέχρι τη σύλληψή του.

Το περιστατικό αυτό στον Κολωνό, σε μια περιοχή όπου είχε δράσει και το κύκλωμα του παιδοβιαστή Ηλ. Μίχου, φέρνει ξανά στην επιφάνεια την σαπίλα του εκμεταλλευτικού συστήματος, που ζέχνει από κάθε του ...πόρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ