Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
Να σταματήσουν να τρομοκρατούν και να απειλούν συναδέλφους

Με επιστολές τους και νέοι στρατευμένοι καταδικάζουν τις απειλές ενάντια σε συναδέλφους τους.

«Να σταματήσουν να τρομοκρατούν και να απειλούν με ποινές συναδέλφους φαντάρους επειδή κάνουν το αυτονόητο και εκφράζουν τις φιλειρηνικές απόψεις τους, ενάντια στη συμμετοχή της χώρας στους πολέμους. Εκφράζω την αλληλεγγύη μου σε όλους τους συφάνταρους. Ορκιστήκαμε να υπερασπιζόμαστε τα σύνορα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας και όχι το ΝΑΤΟ, τους Αμερικανούς και το Ισραήλ που δολοφονούν λαούς», σημειώνει Στρατιώτης Θύμης Κώστας, 625 ΤΠ Ιωαννίνων.

«Βρίσκομαι στο πλευρό των εργαζομένων, του ελληνικού λαού, των συναδέλφων μου που διεκδικούν να σταματήσει η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ και τους συμμάχους του, να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας στους πολέμους που διεξάγονται! Οι φαντάροι παρακολουθούμε με ανησυχία τις εξελίξεις και καταλαβαίνουμε ότι γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες!

Απέναντι σε όλα αυτά, έχουμε το δικαίωμα να εκφράσουμε τη γνώμη μας, να συμμετέχουμε σε διαδηλώσεις, να διαμαρτυρηθούμε. Τα δικαιώματά μας δεν σταματούν όταν περνάμε την πύλη του στρατοπέδου.

Να σταματήσει κάθε σκέψη για επιβολή ποινής σε φαντάρους που εναντιώνονται στον πόλεμο και στη σφαγή ενός λαού, που διαμαρτύρονται για τη συμμετοχή της χώρας μας σε αυτήν τη σφαγή!», απαιτεί ο Στρατιώτης (ΕΜ), Γιάννης Καραγιάννης, ΚΕΤΘ Αυλώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ