Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ
Καταγγέλλει ημερίδα του δήμου με συνεργάτες του ισραηλινού στρατού

«Ο δήμος Νίκαιας - Ρέντη οργανώνει ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό και καλεί συνεργάτες του ισραηλινού στρατού που σκοτώνει χιλιάδες βρέφη, παιδιά και γυναίκες! Ντροπή! Να ανακληθεί τώρα η συμμετοχή του φορέα αυτού που αποδεδειγμένα συνεργάζεται με το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ»!

Τα παραπάνω καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκαιας - Ρέντη με αφορμή την ημερίδα, που διοργανώνεται το Σάββατο στην πόλη, κατά του σχολικού εκφοβισμού. Η ημερίδα γίνεται με τη στήριξη του δήμου από την «Krav Maga Protection International», μια οργάνωση που επαίρεται και συστήνεται ως «ο μοναδικός πιστοποιημένος Οργανισμός στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκπαιδευτική ύλη κραβ μαγκά του υπουργείου Αμυνας του Ισραήλ».

«Αλήθεια τι θα πει η "Krav Maga Protections International" για τα χιλιάδες νεκρά παιδιά το τελευταίο έτος στη Γάζα από τον ισραηλινό στρατό; Τι θα πει για το 85% των κατεστραμμένων σχολείων στην Παλαιστίνη από τους βομβαρδισμούς του ισραηλινού στρατού; Να ανακληθεί η συμμετοχή της "Krav Maga Protection International" από την ημερίδα του δήμου τώρα», απαιτεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκαιας - Ρέντη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ