Παρασκευή 25 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Συνεχίζουν τον αγώνα οι ξενοδοχοϋπάλληλοι στο «Astoria»

Από την απεργιακή συγκέντρωση της περασμένης Τετάρτης στο ξενοδοχείο
Από την απεργιακή συγκέντρωση της περασμένης Τετάρτης στο ξενοδοχείο
Ανυποχώρητα συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Capsis Αstoria» στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά και τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία του κλάδου στις 23 Οκτώβρη.

Υπενθυμίζεται ότι η απεργιακή συγκέντρωση κατέληξε έξω από το ξενοδοχείο, ενώ κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης υπήρξε νέα συνάντηση της διοίκησης του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Εκεί μεταφέρθηκαν για ακόμα μια φορά τα αιτήματα των εργαζομένων για να παρθούν πίσω οι εκδικητικές απολύσεις και να διασφαλιστεί το 100% των δικαιωμάτων τους κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης που κινδυνεύουν να βρεθούν στον αέρα.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου ήταν για ακόμα μία φορά ανένδοτη, συνεχίζοντας μάλιστα την προσπάθεια τρομοκράτησης και εκφοβισμού των εργαζομένων.

Και, απαντώντας στην απαράδεκτη αυτή στάση, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, με στάσεις εργασίας για τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία των εργαζομένων παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, όπου κάτω από την πίεσή τους αποφασίστηκαν στάσεις εργασίας για σήμερα Παρασκευή (1 - 5 μ.μ.) και αύριο Σάββατο (1 - 5 μ.μ.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ