Σάββατο 26 Οχτώβρη 2024 - Κυριακή 27 Οχτώβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τα 80 χρόνια της Απελευθέρωσης

Εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον ΕΛΑΣ διοργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 30 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται μετά από έναν κύκλο σημαντικών εκδηλώσεων που έγιναν στη Θεσσαλονίκη για τα 80 χρόνια από την Απελευθέρωση και οι οποίες θα συνεχιστούν και τον Νοέμβρη.

Αλλες εκδηλώσεις

Σάββατο 26 Οκτώβρη

Στις 6.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης. Θα μιλήσει ο Νίκος Σαλπιστής, πρόεδρος του Παραρτήματος Κατερίνης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα.

Κυριακή 27 Οκτώβρη

Στις 11 π.μ., στην Κατερίνη θα γίνει ιστορικός περίπατος, που θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία και θα σταθεί σε σημεία που σηματοδοτούν γεγονότα της Κατοχής, της Αντίστασης και της Απελευθέρωσης.

Στις 7 μ.μ., στη Νάουσα, στον πολυχώρο «Βέτλανς». Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα υπάρχουν έκθεση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό της περιόδου της Εθνικής Αντίστασης, έκθεση του ΕΑΜικού Τύπου στην περιοχή της Ημαθίας, έκθεση με βιβλία και μουσικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ