Πέμπτη 17 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ρουσφετομαχίες...

Και μπορεί ο Χρ. Μαγκούφης να βρίσκεται στα «πάνω» του, αλλά ένας άλλος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα, ο νυν βουλευτής Χρ. Οικονόμου, δεν «πάει καλά». Νιώθει πολύ ριγμένος - γι' αυτό, μάλλον και δε συνόδεψε τον κυβερνητικό «θίασο» - καθώς δεν του δίνεται η ευκαιρία να κάνει το ρουσφετάκι του.

Τι είπατε; Δε γίνονται ρουσφέτια, διότι η εκσυγχρονιστική κυβέρνηση Σημίτη καταργεί, με το νόμο Πεπονή, τις πελατειακές σχέσεις; Εδώ γελάνε! Οχι μόνο γίνονται και παραγίνονται, αλλά, ιδιαίτερα τώρα στην προεκλογική περίοδο, οι βουλευτάδες και οι πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ, «σκοτώνονται» και μεταξύ τους να βρουν κάποια «τρύπα» για να «χώσουν» μέσα κάποιον «πελάτη» τους, ώστε να εξασφαλίσουν την ψήφο του. Κι όσοι δεν τα καταφέρνουν, γιατί κάποιος άλλος πολιτικός, πιο «κολλητός» στην εξουσία της «Σημιτικής κομπανίας», τους πρόλαβε, διαμαρτύρονται προς την κυβέρνηση, για την «αδικία» σε βάρος τους.

Αυτό ακριβώς έκανε και ο Χρήστος Οικονόμου, με επιστολή του προς τον υπουργό Εργασίας Μ. Παπαϊωάννου, στην οποία καταγγέλλει, με οργή και αγανάκτηση, πως άλλοι πολιτικοί και μάλιστα από διπλανό νομό, διόρισαν κάποιους στο Ταμείο Ασφάλισης Εμπόρων (ΤΑΕ) και στο ΤΕΒΕ Τρικάλων. «Ετσι παραγκωνίζεται το ΠΑΣΟΚ στο νομό Τρικάλων», τονίζει ο βουλευτής. Και «δικαίως» διαμαρτύρεται, βλέποντας «ξένους» να μπαίνουν στα «χωράφια» του και να «του παίρνουν το μεζέ από το στόμα». Αφήστε, δηλαδή, που κινδυνεύει και από τον «γίγαντα» Μαγκούφη....


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ