Παρασκευή 14 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Δε δικαιούται να λείψει κανείς!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την επιτυχία της 24ωρης απεργίας, την ερχόμενη Τρίτη, 18 Ιούνη, στη Θεσσαλία. Οι εργαζόμενοι της περιοχής είναι αποφασισμένοι να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στη νέα, καθοριστικής σημασίας, μεγάλη μάχη για την υπεράσπιση και διεύρυνση της Κοινωνικής Ασφάλισης, με το ταξικό διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ.

Με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, που συμμετέχει στην απεργία με ομόφωνη απόφαση της διοίκησης, καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν το «παρών» τους στην απεργία και στη συγκέντρωση που διοργανώνει στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης. «Απ' αυτή την απεργιακή μάχη - επισημαίνεται στην ανακοίνωση - δε δικαιούται να λείψει κανείς εργαζόμενος. Να μην εγκλωβιστεί κανένας εργαζόμενος στις δημαγωγίες και στα ψέματα της κυβέρνησης, της ΝΔ, της ηγετικής ομάδας της ΠΑΣΚΕ στη ΓΣΕΕ, αλλά και στην προπαγάνδα των ΜΜΕ που αποσιωπούν την αλήθεια για το ασφαλιστικό και στηρίζουν την πολιτική της κυβέρνησης και του μεγάλου κεφαλαίου».

Αποφασιστικά στη μάχη για την επιτυχία της 24ωρης απεργίας έχουν ριχτεί οι ταξικές δυνάμεις του συνδικαλιστικού κινήματος στο Βόλο, όπου η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου πήρε απόφαση συμμετοχής κατά πλειοψηφία. Υπενθυμίζουμε ότι οι 7 από τους 8 συμβούλους της ΠΑΣΚΕ, ακολουθώντας τα χνάρια της ξεπουλημένης κυβερνητικής παράταξης στη ΓΣΕΕ, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της ολομέλειας όπου πάρθηκε η απόφαση συμμετοχής στην απεργία.

Η συγκέντρωση στο Βόλο θα γίνει στις 9.30 π.μ. έξω από το Εργατικό Κέντρο.

Στην απεργία συμμετέχει και το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, το οποίο για την καλύτερη οργάνωση της απεργίας συγκάλεσε από κοινού με το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ σύσκεψη διοικητικών συμβουλίων σωματείων. Στη σύσκεψη οι διοικήσεις δεκάδων σωματείων αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην απεργία και στη συγκέντρωση που θα γίνει στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ