Πέμπτη 20 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ωρα για μεταγραφές

Τη διοίκηση περιμένει ο Λεμονής για τις μεταγραφές

Sportidea

Τη διοίκηση περιμένει ο Λεμονής για τις μεταγραφές
Και τώρα οι μεταγραφές. Αυτό είναι στο μυαλό των διοικούντων του Ολυμπιακού, καθώς το τέλος του βασικού προβλήματος που τους απασχολούσε, άνοιξε ο δρόμος για εξεταστούν οι παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τη νέα χρονιά. Παράλληλα, υπάρχει και το χρονικό όριο που έχει θέσει ο τεχνικός του συλλόγου Τάκης Λεμονής για τις 2 του Ιούλη, όπου όλα πρέπει να έχουν τελειώσει για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερα η προετοιμασία των παικτών.

Οι εισηγήσεις έχουν ήδη κατατεθεί από τον Λεμονή και τώρα αναμένεται η απάντηση της διοίκησης, για το ποιοι μπορούν να αποκτηθούν. Πρώτος σε προτεραιότητα είναι ο Φερντινάντ Κολί της Λανς. Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές με τη γαλλική ομάδα και αναμένονται εξελίξεις προς το τέλος της βδομάδας. Επίσης, οι Πειραιώτες έχουν δείξει πως ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Από τους πρώτος στη λίστα αυτή είναι ο Τόμας Μίρερ που ανήκει στην Εβερτον και πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στην Μπεσίκτας. Το όνομα του 28χρονου Φιλανδού είχε ακουστεί και στα μέσα Μάη, χωρίς όμως να υπάρξει κάτι νεότερο. Σε περίπτωση πάντως που δεν μπορέσει να υπάρξει αίσιο τέλος στο «φλερτ» αυτό, πρώτη εναλλακτική λύση είναι ο Φάνης Κατεργιαννάκης. Στο μεταξύ, ο αμυντικός της Μποαβίστα, Πάολο Τούρα, με δηλώσεις του σε πορτογαλικές εφημερίδες, τόνισε πως τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αλλά από τους πρωταθλητές, διαψεύδεται η πιθανότητα απόκτησής του.

Σε ό,τι αφορά τα νεότερα από το γήπεδο της Ριζούπολης, τα έργα συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς και μάλιστα αναμένεται να έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές μέχρι τις 18 ή 19 του Ιούλη, που θα εξεταστεί από το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ. Τέλος, για τις 13 Αυγούστου ορίστηκε το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους. Ο αγώνας αυτός θα γίνει στο «Ντέλε Αλπι», ενώ ο πειραϊκός σύλλογος θέλει να κλείσει έναν αγώνα ακόμα, αυτή τη φορά στη Ριζούπολη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ